terrus

Alla inlägg den 2 april 2010

Av theresa ♥ - 2 april 2010 21:59

Ja, vem vill vara med i en vänvideo som jag tänkte laga kanske på veckoslutet,nästa då ^^ Om ni vill så kan ni skicka bild åt mig via msn eller e-post, adressen är terrusblogg@hotmail.com så adda mig först sedan skickar ni minst 3 bilder, får se hur många vill med :) Men nu ska jag och sova så godnatt!

Av theresa ♥ - 2 april 2010 21:46

Tjau, som sagt skall jag berätta kort om dagen, för jag far snart och sova ^^ Men nåja,for på bio med emmy,cassandra,fio & denise klockan 18:15. Vi så på Shutter Island helt bra va den :) Sen for jag till Cassandra, där spelade vi wii och var på datorn! Men nu skriver jag inte mera, utan lägger ut dagens outfit! Vi hörs,kram!

 

| oranget linne lindex ~rutig hoodie h&m ~ treggings h&m |


bloggar imorgon igen, kram!

Av theresa ♥ - 2 april 2010 10:14

Okej nu orkar jag inte mera inte blogga :>

Ska berätta kort om gårdagen :)

skola hade vi från 8-12,

engelska

geografi

påskkyrka

historia


efter skolan kom jag hem, och sen for jag,min mamma & min bror

till ekenäs. Jag köpte bara ett linne & svarta converse ^^


idag: vaknade jag about 9:40 kom vid datan, for och duscha, åt morgonmål & nu sitter jag här och chattar med Heidi & CasaIm ! :) Senare skall jag packa, för far till min syster imoron!


Senare ska jag oxå på bio med Casa ;) Shutter Island, men kommer kanske en dagens outfit idag, om jag hittar min kamera! :) Ska oxå fixa ny header, och sen min "rese header" :))<3 Men nu ska jag söka kameran och fota dagens outfit!


See you later alligator

 


Ovido - Quiz & Flashcards